★★★★★ + 30.000 tevreden klanten
10% Zomer korting

Hoe werkt een kledingstomer?

De kledingstomer verwarmd water, en zet dit om in stoom. Deze hete stoom laat vezels van de stof opzwellen en zo verdwijnen alle kreukels uit textiel. Dit proces doodt ook alle bacteriën en elimineert nare geurtjes, waardoor de stof schoner en frisser wordt.

Gebruik een handstomer om je gordijnen mee te stomen en op te frissen

Waarom stomen in plaats van strijken?

1. Snelheid: Het werkt sneller dan strijken. Je hoeft de stof niet plat op een strijkplank te leggen, maar kunt de stoom rechtstreeks op de kleding richten, waardoor je tijd bespaart.

2. Gebruiksgemak: Het gebruik van een kledingstomer is zeer eenvoudig en vereist minder techniek dan strijken. Je hoeft geen lastige vouwen te maken of de druk op de stof te regelen, wat het proces veel gemakkelijker maakt.

3. Veiligheid: Een kledingstomer is veiliger in gebruik dan een strijkijzer. Je hoeft het hete strijkijzer niet direct op de stof te plaatsen, waardoor het risico op verbranding van jezelf of de kleding wordt verminderd.

4. Verzorgd textiel: Beter voor de stof zelf, omdat het minder snel zal slijten dan bij het gebruik van een strijkijzer.

5. Geschikt voor delicaat textiel: Kledingstomers zijn geschikt voor alle soorten stoffen, inclusief delicate materialen zoals zijde, chiffon en kant. Hierdoor kun je zelfs je meest kwetsbare kledingstukken veilig en gemakkelijk stomen.

6. Veelzijdigheid: Kledingstomers kunnen niet alleen worden gebruikt voor het stomen van kleding, maar ook voor andere textielproducten zoals gordijnen, beddengoed en meubelstoffen.

Prijsverschil in kleding stomers

Goedkopere kledingstomers (van lagere kwaliteit) hebben vaak een beperkt aantal veiligheidsinstellingen, waardoor ze niet geschikt - of veilig - zijn voor alle soorten stoffen. Een waterkoker kan ook water omzetten in stoom, maar is niet gespecialiseerd in het verzorgen van textiel.

Kledingstomers in een lagere prijsklasse zijn vaak gemaakt van goedkope materialen en hebben minder krachtige stoomuitvoer, wat kan leiden tot inconsistenties in de stoomuitvoer (Wattage & g/min) en dus een minder effectieve verwijdering van kreukels. Kies daarom bij voorkeur voor een kwalitatieve stomer.

Waarom zou je kiezen voor de luxe kledingstomer van STEAMRS?

De luxe kledingstomer van STEAMRS is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige kledingstomer. Deze stomer is gemaakt van duurzame materialen en heeft een krachtige stoomuitvoer, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Daarnaast heeft de kledingstomer van STEAMRS een handig, compact, gestroomlijnd waterreservoir, wat geschikt is voor het stomen van 1 à 2 kledingstukken. Bovendien is het design van de kledingstomer erg chique en misstaat het niet in je interieur. Dit apparaat biedt alles wat je nodig hebt om snel en eenvoudig je kleding te stomen, waar je ook bent. 

STEAMRS Kledingstomers ten opzichte van andere merken

1. Extra krachtige Stoomtechnologie

Uitgerust met een krachtige, uniek ontworpen stoomtechnologie, die zorgt voor snel en efficiënt stomen van kleding. Hierdoor kun je zelfs de meest hardnekkige kreuken en vouwen snel en gemakkelijk gladstrijken.

2. Veilig voor stoffen

Geschikt voor vrijwel alle soorten stoffen, waaronder zelfs delicate stoffen. Je hoeft je met dit apparaat nooit zorgen te maken dat je een stof aantast of kapot maakt. Hierdoor kun je zonder zorgen al je kledingstukken stomen, van pakken en jurken tot t-shirts en jeans. Niet gebruiken op leer en suède, en ben voorzichtig met zijde.

3. Gebruiksgemak

Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Binnen 25 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. 2 meter lange snoer. Geen strijkplank nodig. Compact en makkelijk mee te nemen op reis.

4. Duurzaamheid

Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan.

De voordelen van het gebruik van een kledingstomer

Kledingstomers zijn een geweldige manier om je kleding er weer als nieuw uit te laten zien, zonder dat je het hoeft te strijken. In plaats daarvan werken ze door stoom te gebruiken om de stof los te maken en kreuken te verwijderen. Maar hoe werkt een kledingstomer precies en waarom zou je er een moeten gebruiken? In deze blog bespreken we alles wat je moet weten over kledingstomers en waarom de luxe kledingstomer van STEAMRS een uitstekende keuze is.

Volgende Post
Gebruik een handstomer om je gordijnen mee te stomen en op te frissen

Ontdek ons mooie assortiment luxe Kledingstomers

SHOP NU