★★★★★ + 30.000 tevreden klanten
10% Zomer korting

Bij STEAMRS vinden we het belangrijk dat jouw bestelling met stoomvaart, snel en betrouwbaar bij je wordt bezorgd. Daarom werken we samen met de beste bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat jouw pakketje op tijd en in topconditie bij je aankomt. We willen tenslotte niet dat er stoom uit je oren komt omdat je bestelling zoek is geraakt in het logistieke doolhof!

Hieronder vind je alles wat je moet weten over verzendkosten en het volgen van je pakketje. Zo kun jij achterover leunen en ontspannen terwijl wij ervoor zorgen dat jouw bestelling veilig en wel bij je aankomt.

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces. 

  • Voor bestellingen binnen Nederland en België hanteren we een vast tarief van €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €50,- is de verzending gratis. 
  • Voor bestellingen naar Duitsland en andere EU landen geldt een vast tarief van €6,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €100,- is de verzending gratis. 


Bestelling Volgen

Wanneer we jouw bestelling met liefde hebben verzonden, laten we je dat natuurlijk weten met een feestelijke e-mail. Daarin zit een Track & Trace-code, zodat je op elk moment de status van jouw pakketje kunt volgen. Houd er wel rekening mee dat het even kan duren voordat deze tracking code werkt en zichtbaar is. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk naar je toe komt.

  • Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden geplaatst, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Afhankelijk van de snelheid van DHL, wordt het pakket de volgende dag geleverd.
  • Bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, worden op de eerstvolgende werkdag verzonden.
  • Bestelt u vóór 18.00 uur op vrijdag, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden. Hoewel het pakket soms al de volgende dag kan worden geleverd, komt het vaker voor dat bezorging door de postdienst op maandag plaatsvindt.

Heb je nog vragen over de verzendkosten of het volgen van de bestelling? Neem gerust contact met ons op via info@steamers.nl. We helpen je heel graag verder en staan met liefde voor je klaar.

Duurzame producten

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal

24/7 klantenservice

Snelle en eerlijke klantenservice

Wij garanderen kwaliteit

Uitstekende garanties op onze artikelen

Same day shipment

Voor 18:00 uur op werkdagen

Ontstaan

Het idee om een verandering teweeg te brengen in de huidige manier van textiel-verzorging ontstond als een vonk van creativiteit. Al snel werden de eerste ontwerpen gemaakt voor een unieke, luxe en duurzame kledingstomer, die in een handomdraai alle kreukels moeiteloos laat verdwijnen. Ze zagen ook een kans om een apparaat te ontwikkelen dat niet alleen doeltreffend zou zijn, maar er ook nog eens elegant en stijlvol uitzag - iets wat tot dan toe ontbrak in de markt. Zo is onze droom ontstaan om met STEAMRS de manier waarop we onze kleding verzorgen te moderniseren.

Waar wij voor staan

Onze collecties

Met passie en toewijding verenigt STEAMRS oud-oma's trucs, met de nieuwste technologieën, om kleding te verzorgen. Wij geloven dat een extra vleugje liefde, gemak en zelfs plezier de kern moeten vormen van het kledingverzorgingsproces. Door te streven naar een samensmelting van tijdloze tradities en innovatieve vooruitgang, hebben wij een unieke collectie gecreëerd die het beste van beide werelden belichaamt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, niet alleen in de producten die wij creëren, maar ook in de mentaliteit die we willen verspreiden. Door mensen aan te moedigen om bewust met hun kleding om te gaan, hopen we bij te dragen dragen aan een wereld waarin verspilling wordt verminderd en een nieuwe waardering ontstaat voor de items die we dagelijks gebruiken.

Meer Steamy Vragen?