★★★★★ + 10.000 tevreden klanten

Alles wat jij moet weten over het gebruik van een handstomer

Ben jij geen strijk-fan, maar heb je nog niet eerder een kledingstomer gebruikt? Dan gaat er een wereld voor je open. Ontdek 10 handige tips om een kledingstomer van STEAMRS te gebruiken.

 

Hoef je geen 20 kledingstukken per dag te stomen? Kies dan voor een handstomer. Deze zijn makkelijk in gebruik en kun je overal mee naartoe nemen. Ideaal voor snelle touch-ups en wanneer je ook op reis verzorgde outfits wil dragen. Wat ook heel gemakkelijk is aan een handstomer, is dat ze heel eenvoudig weer op te bergen zijn en geen ruimte in beslag nemen in je huis.

Wanneer je wel hele manden was wil stomen, en een makkelijke vervanger voor je strijkijzer en strijkplank zoekt, dan is een staande Professionele kledingstomer perfect voor jou. Deze stomers zijn veel sterker en hebben een veel groter waterreservoir dan handstomers. Je hoeft vaak maar een keer over de stof heen te gaan en alle kreukels zijn er al uit.

Gordijnen, meubilair en beddengoed stomen

Ik maak graag gebruik van de kledingstomer om mijn gordijnen een snelle opfrisbeurt te geven zonder ze helemaal van de rails te hoeven halen. Met een handige verlengkabel kan ik overal gemakkelijk bij met de stomer. Terwijl ik het gordijn strak trek met mijn vrije hand, glijdt de stomer moeiteloos over de stof en laat geen kreukels achter. Hetzelfde trucje werkt ook voor mijn stoffen bank en stoelen, en zelfs voor de kussens die op de bank liggen. Bovendien is het een geweldige manier om mijn beddengoed een strak en luxueus hotelwaardig uiterlijk te geven. Het is vooral leuk wanneer ik logees of gasten ontvang en mijn slaapkamer er extra netjes en verzorgd uit wil laten zien.

Schimmel verwijderen met een kledingstomer

Wist je dat een kledingstomer zelfs schimmel kan verslaan? Schimmel heeft namelijk een hekel aan hoge temperaturen, waardoor een kledingstomer de ideale bondgenoot is om je badkamer vrij te maken van schimmel en die lastige hoekjes en moeilijk bereikbare plekken aan te pakken! Nadat je hebt gestoomd, veeg je er simpelweg een doekje overheen en voilà! De schimmel is verdwenen als sneeuw voor de zon!

Verwijder vlekken uit stoffen met een kledingstomer

Met een kledingstomer kun je niet alleen vlekken uit je kleding toveren, maar ook die op je bank, vloerkleed of autostoelen laten verdwijnen. Richt de kledingstomer ongeveer een halve minuut op de vlek en veeg er daarna met een doekje overheen. De hete stoom laat de vezels opzwellen en vult de stof met water, zo kunnen vlekken makkelijker verwijdert worden. Voor de zeer hardnekkige vlekken kun je altijd nog wat vlekkenverwijderaar gebruiken. 
 

Schoonmaken en desinfecteren van knuffels met een kledingstomer

Wist je dat een kledingstomer ook ideaal is om de knuffels van je kinderen op te frissen? Knuffels worden vaak intensief gebruikt en kunnen na verloop van tijd wat minder fris ruiken. Maar geen zorgen, met de krachtige stoom van een kledingstomer geef je die knuffels zo weer een heerlijk schoon en fris gevoel!

Houd de kledingstomer enkele seconden op een kleine afstand van de knuffel en laat de stoom zijn werk doen. De warmte en de stoom zorgen ervoor dat eventuele geurtjes en bacteriën worden verwijderd, waardoor de knuffel weer lekker fris ruikt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kwetsbare stoffen van de knuffels, omdat de stoom de vezels niet beschadigt.

 


Heel veel stoom-plezier gewenst, and thank me later! ;)

Vorige Post Volgende Post

Een reactie achterlaten

Let op: alle opmerkingen worden gecontroleerd voor ze gepost worden.