Het verhaal achter STEAMRS

"Bij alle kledingstomers die verkrijgbaar waren stelden we teleurpunten vast. De kwaliteit, stoomkracht en designs vielen tegen. De interne stoomtechnologie was verouderd en weinig zorgzaam, soms zelfs schadelijk voor textielvezels. Lekkages, onhandig gewicht, trage opwarmtijden, beperkte duurzaamheid en regelmatig onderhoud maakten het gebruik ervan minder praktisch. Dit moest toch veel beter kunnen, dachten wij."

— Thomas Homburg

"Onze expertise en passie voor hoogwaardig textiel, geworteld in onze jarenlange achtergrond in de productie en verkoop van luxe beddengoed, hebben we samengebracht met de beste productontwerpers van Nederland. Het resultaat: de ontwikkeling en productie van de ultieme kledingverzorgingsgadgets die textielvezels optimaal verzorgen en stoffen zo een veel langer leven geven."

— Charlotte Ham

Voorliefde en kennis voor hoogwaardig textiel

STEAMRS by Dreamers is opgericht door ondernemers Charlotte & Thomas uit Breda. Hun achtergrond en gedeelde passie voor hoogwaardig textiel, met specifieke expertise in luxe beddengoed, leidden tot de oprichting van STEAMRS in 2021, met een duidelijke missie: Textielverzorging eenvoudig, stijlvol en modern te maken.

Wij willen de áller-beste kledingstomer ontwikkelen

"Samen met technische productontwikkelaars in Nederland hebben we ons eerste innovatieve model ontworpen en een succesvolle eerste batch geproduceerd. Onze Luxe Kledingstomer bleek meteen een hit en was snel uitverkocht. Wij durven echt met trots te zeggen dat wij de beste kledingstomer in de huidige markt gemaakt hebben."

SHOP

Fashion Care in Style!

De STEAMR is een briljante uitkomst in ons leven en wij zijn er zeker van dat dit ook jouw leven veel makkelijker maakt.

Inmiddels is onze collectie uitgebreid met verschillende kleuren handstomers, Professionele staande stomers en diverse handige, chique kledingverzorging-gadgets!