★★★★★ + 30.000 tevreden klanten
10% Zomer korting

Veilige betaalmethoden bij STEAMRS - Betaal gemakkelijk en veilig voor je bestelling


Veilige betaalopties bij STEAMRS: iDEAL, Creditcard, PayPal, Klarna, Achteraf betalen met PayPal, en Belfius

Bij STEAMRS kun je veilig en snel betalen met verschillende betaalmethoden. Hieronder vind je alle betaalopties die wij aanbieden:

iDEAL betaling
U betaalt direct veilig met uw bank.

Creditcard betaling
Alle Visa, Mastercard en American Express creditcards worden geaccepteerd. 3D secure: We vinden het belangrijk dat deze betaalmethode veilig verloopt, daarom laten we betalingen niet alleen via een PCI-gecertificeerde partij lopen, maar hebben we ook een extra beveiligingsniveau voor betalingen met Visa en Mastercard. Dit beschermt de gebruiker tegen ongeautoriseerd gebruik van de creditcard.

Paypal betaling
Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen. Wij brengen bij alle PayPal bestellingen € 0,99 administratiekosten in rekening.

Klarna achteraf betalen
Bij het afrekenen met Klarna, kun je iets nu bestellen - en dit later pas betalen. Tijdens het afrekenen bij je favoriete webwinkel vul je eenvoudige persoonsgegevens in en kies je voor 'Betaal later' om je bestelling af te rekenen.

Achteraf betalen met Paypal
Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

Belfius betaling
Belgische klanten kunnen ook bij ons betalen via KBC / Belfius. Met KBC / Belfius kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via KBC / Belfius.

Wanneer je een artikel retour stuurt en deze goed is aangekomen en voldoet aan de retourvoorwaarden, dan wordt het aankoopbedrag teruggestort op dezelfde rekening waarmee je hebt betaald. Je kunt het aankoopbedrag binnen 1 à 2 werkdagen na verwerking van het retourpakket terug op deze rekening verwachten.

handstomer beige

STEAMRS by Dreamers

Onze naam "STEAMRS" symboliseert onze passie voor stoomtechnologie, een duurzame en effectieve manier om kleding te verzorgen. Tevens staat het woord "DREAMERS", als een herinnering dat dromen werkelijkheid kunnen worden wanneer we onze idealen nastreven. Samen vormen deze elementen de kern van ons bedrijf, dat is geworteld in onze toewijding om duurzaamheid te verweven met een stijlvolle levensstijl.

Bij STEAMRS streven we ernaar om jou de tools te bieden om bewust om te gaan met je kleding en jezelf en de wereld om je heen te inspireren. Samen creëren we een betere toekomst, één zorgvuldig verzorgd kledingstuk tegelijk.

Waar wij voor staan

Onze collecties

Met passie en toewijding verenigt STEAMRS oud-oma's trucs, met de nieuwste technologieën, om kleding te verzorgen. Wij geloven dat een extra vleugje liefde, gemak en zelfs plezier de kern moeten vormen van het kledingverzorgingsproces. Door te streven naar een samensmelting van tijdloze tradities en innovatieve vooruitgang, hebben wij een unieke collectie gecreëerd die het beste van beide werelden belichaamt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, niet alleen in de producten die wij creëren, maar ook in de mentaliteit die we willen verspreiden. Door mensen aan te moedigen om bewust met hun kleding om te gaan, hopen we bij te dragen dragen aan een wereld waarin verspilling wordt verminderd en een nieuwe waardering ontstaat voor de items die we dagelijks gebruiken.

Meer Steamy Vragen?

Duurzame producten

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal

24/7 klantenservice

Snelle en eerlijke klantenservice

Wij garanderen kwaliteit

Uitstekende garanties op onze artikelen

Same day shipment

Voor 18:00 uur op werkdagen