★★★★★ + 30.000 tevreden klanten
10% Zomer korting

How to use | Kledingroller, plakroller

Lees hoe je de luxe kledingroller van STEAMRS het beste gebruikt, en wat deze lintroller anders maakt dan andere lintrollers die te verkrijgen zijn. Kies voor luxe, duurzaamheid en voor gemak met deze mooie kledingroller en laat je kleding stralen.

 

Gemakkelijk, snel en duurzaam

Een kledingroller is een handige gadget om je kleding te ontdoen van pluisjes, stof en (huisdier)haren. De kledingroller bestaat uit een handvat en een roller. De roller is voorzien van een plaklaag. Door de roller over de kleding te rollen wordt de viezigheid van de kleding verwijderd, doordat deze aan de plaklaag blijft plakken. Wat de kledingroller van STEAMRS anders maakt is dat de rollen gemaakt zijn van een duurzaam en gerecycled materiaal, wat de ecologische voetprint minder groot maakt. De meeste kledingrollers worden geproduceerd als wegwerp product - gemaakt van het goedkoopste plastic, papier en plaklijm. Bij STEAMRS hebben we de missie om kledingverzorging gemakkelijk, snel, leuk èn duurzaam te maken. Deze kledingroller is dan ook helemaal duurzaam geproduceerd van gerecyclede materialen.


Handig op te bergen 

Een veelvoorkomend punt van frustratie bij het gebruik van kleefrollers is de moeite die het kost om ze op te bergen na gebruik. De kleefrollen hechten zich stevig vast en blijven overal aan vastkleven. Bij het ontwerp van de Luxe Kledingroller van STEAMRS stond dit probleem hoog op de agenda: de kledingroller moest gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Daarom is het handige opbergklepje ontwikkeld. Hiermee kan de rol eenvoudig afgesloten en opgeborgen worden.


Sterke, verzorgende en duurzame plakmethode

Er zijn talloze spot-goedkope alternatieven voor kledingrollers te verkrijgen. Deze goedkope opties worden vervaardigd van de goedkoopste materialen en zijn vaak bedoeld voor eenmalig gebruik voordat ze worden weggegooid. Echter is het cruciaal dat de kleefstof op de rollen niet te agressief is en niet te sterk plakt, maar ook niet te zwak werkt, zodat haren en pluizen niet effectief worden verwijderd van de stof. Het was een uitdaging om de perfecte balans te vinden in de kleefkracht en om een kleefmiddel te gebruiken dat ook nog eens duurzaam is. De kleefrollen van STEAMRS daarentegen zijn vervaardigd van duurzame en gerecyclede materialen, en hebben een verzorgend effect op textiel. Ze verwijderen moeiteloos alle pluizen en haren, terwijl de textielvezels onbeschadigd en beschermd blijven. 

Hoe gebruik je de kledingroller van STEAMRS? 

Stap 1:

Open het klepje van de kledingroller. Je ziet nu de plakrol in de houder zitten. Deze plakt nu nog niet, aangezien er een beschermend papier over heen zit. Om de rol te laten plakken ga dit velletje verwijderen. Zoek aan re rechterkant van de rol een puntje/uiteinde wat je los kunt trekken. Dit process werkt een beetje vergelijkbaar als bij een croissant deeg rol. Trek het vel los en nu plakt de kledingrol. 

Stap 2: 

Rol over het oppervlak heen wat je wil ontpluizen/ontharen. Alle stofdeeltjes, bolletjes, pluizen en/of haren zullen nu aan de plakrol vast blijven kleven en worden zo effectief van de stof verwijdert. 

Stap 3:

Wanneer er minder snel pluizen van de stof verdwijnen, is de rol waarschijnlijk vol. Herhaal nu het process van stap 1 en verwijder het plakvel van de rol. Zoek een puntje aan de rechterkant van de rol en trek het papier er af. Zo verschijnt er weer een gloednieuw, schoon plakvel. Gooi het gebruikte plakvel weg in de prullenbak. 

Stap 4:

Klaar met rollen? Klap simpelweg het klepje op de rol dicht en berg de kledingrol op in het bijgeleverde opbergzakje.

Stap 5: 

Zijn alle plakvellen nou gebruikt en is de witte rol in de kledingrolhouder op? Dan is het tijd om de rol te verwisselen. Bij iedere kledingroller worden automatisch 3 rollen geleverd (naast de rol die er al in zit, zijn er dus nog 2 extra rollen in het setje). Pak een van deze twee re-fill rollen er bij en wissel deze om met de rol die op is. Het omwisselen van de kledingrol doe je zoals uitgelegd in onderstaande video.


Een ideaal cadeau voor Fashion Lovers

Doe jij je best om er altijd verzorgd en goed gekleed uit te zien? Dan is een kledingroller een must-have. Een mooie jas, shirt, trui, broek of sjaal die onder de haren of pluizen zit ziet er direct onverzorgd uit, terwijl dit gemakkelijk en binnen no-time te verhelpen is. Rol er even met een plakroller overheen en je kleding is binnen seconden weer verzorgd en fris.

Wanneer je de Luxe Kledingroller besteld, krijg je er 3 kleefrollen bij geleverd in een mooi opbergzakje. Iedere rol heeft 50 plakvellen. Van de mat-zwarte kledingroller heb je jarenlang plezier, en zal je kleding er altijd stralend uit zien.

Ontdek in deze blog waar je de kledingroller nog meer voor kunt gebruiken! Het is namelijk niet alleen maar handig op kleding, maar voor heel veel meer.

 

Vorige Post

Last but not least: zorg beter voor de kleding die je al hebt!

Gebruik de juiste verzorgingsartikelen om je kleding te verzorgen. Stop je kleding niet onnodig in de wasmachine, maar haal er bijvoorbeeld eens een kledingstomer overheen om de stof op te frissen, of hang de stof buiten uit om te luchten. Gaat een stof pillen? Of zitten er pluizen op? Gebruik een textielborstel of pluizenverwijderaar om de stof nieuw leven in te blazen. Het hoeft zeker niet weggegooid te worden. Gebruik zachtaardig wasmiddel, zonder chemicaliën en schadelijke stoffen voor je kledingstuk. Zo gaat de stof veel langer mee!