★★★★★ + 30.000 tevreden klanten
10% Zomer korting

Ons verhaal

Welkom bij STEAMRS BY DREAMERS - een fashion-care merk dat jouw kledingverzorging makkelijk en plezierig maakt. Wij bieden een luxe en chique collectie van gadgets die perfect passen bij jouw moderne levensstijl. Geïnspireerd door minimalisme en duurzaamheid, streven we ernaar om eenvoudige geometrische vormen, hoogwaardige materialen en tijdloze designs te combineren. Onze producten worden vervaardigd in samenwerking met de beste lokale fabrikanten en zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Ontstaan

Het Nederlandse kledingverzorgingsmerk STEAMRS, werd in 2021 opgericht door twee ondernemers met een passie voor textiel, en specialisatie in luxe beddengoed. Sinds de start van STEAMRS is hun filosofie uitgegroeid tot een multidisciplinair fashion-care label met een jong en enthousiast team.

LEES MEER OVER HET ONTSTAAN

Visie

Wij geloven in de kracht van textielverzorging. Door jouw kleding met zorg te behandelen, geef je het een langer leven en draag je bij aan een duurzame garderobe. Met behulp van STEAMRS' gadgets wordt kledingverzorging gemakkelijk, snel en leuk. Wij ontwerpen kwalitatieve gadgets die textiel feilloos ontzien van kreukels, geurtjes, haren en pluisjes. Eenvoudige kledingverzorging in stijl!

Waarom is kledingverzorging belangrijk?
Steamrs luxe fashion care website | www.steamers.nl

Onze Missie

Wij streven ernaar om duurzame kwaliteitsproducten te ontwerpen die jouw favoriete kledingstukken gemakkelijk en snel verzorgen, en zo generaties lang laten meegaan. Om dit te bereiken, houden we nauwlettend rekening met elk detail, van verpakking tot onderhoud, vervangbare onderdelen en productrecycling.

MEER OVER DUURZAAMHEID

Onze droom

Wij willen de manier waarop we met kleding omgaan veranderen. Wij bieden de beste zorg voor kleding op een makkelijke en efficiënte manier met onze mooie, duurzame en effectieve kledingverzorgingsproducten.

Same day Shipment

Voor 18:00 uur op alle werkdagen

Duurzame keus

Verantwoorde producten en verpakkingen

Kwaliteit Garantie

Kwaliteitsproducten en service

Stijlvol Design

Functionaliteit en Esthetiek gecombineerd