Wilt u uw aankoop ruilen of retourneren? Wij helpen u graag! Ruilen of retourneren kan tot 14 dagen na de leveringsdatum.

* LET OP: Tijdens de feestdagen maken we een uitzondering. Bent u van plan om nu al bijvoorbeeld een (kerst)cadeau te bestellen? Maar twijfelt u of de ontvanger het product al heeft of dat het mogelijk niet in de smaak valt? Geen zorgen, u kunt het artikel nog tot 14 dagen na 2e kerstdag retourneren.

Gemakkelijk retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de order. Retourneren moet altijd in de originele verpakking. Hoe moet je een order retourneren?:

Stap 1: retour aanmelden

Log in in uw klant-account op onze website en ga naar het retourportaal of e-mail naar info@steamers.nl met een verzoek om te retourneren.

Stap 2: reden voor retour

Geef aan welke artikelen u wil retourneren of omruilen, en waarom.

Stap 3: download retourlabel

U ontvangt van ons een DHL retourlabel. Download en print het retouretiket en plak het op het pakket.

Stap 4: retour verzenden

Lever het pakket in- en laat het scannen door de geselecteerde Postdienst. Bewaar het verzendbewijs.

FAQ retourproces

Duurzame producten

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal

24/7 klantenservice

Snelle en eerlijke klantenservice

Wij garanderen kwaliteit

Uitstekende garanties op onze artikelen

Same day shipment

Voor 18:00 uur op werkdagen

Waar wij voor staan

Onze collecties

Met passie en toewijding verenigt STEAMRS oud-oma's trucs, met de nieuwste technologieën, om kleding te verzorgen. Wij geloven dat een extra vleugje liefde, gemak en zelfs plezier de kern moeten vormen van het kledingverzorgingsproces. Door te streven naar een samensmelting van tijdloze tradities en innovatieve vooruitgang, hebben wij een unieke collectie gecreëerd die het beste van beide werelden belichaamt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, niet alleen in de producten die wij creëren, maar ook in de mentaliteit die we willen verspreiden. Door mensen aan te moedigen om bewust met hun kleding om te gaan, hopen we bij te dragen dragen aan een wereld waarin verspilling wordt verminderd en een nieuwe waardering ontstaat voor de items die we dagelijks gebruiken.